fbpx

Figuurcorrectie

Last van hardnekkig vet dat ondanks het vele sporten en de gezonde maaltijden maar niet wil verdwijnen? Wil je afvallen op een pijnloze, veilige manier zonder dat daar naalden of operaties aan te pas komen? Het liefst zelfs zonder hersteltijd? Een figuurcorrectie bij Huidkliniek Annemiek kan de oplossing zijn. Wij maken namelijk gebruik van de Body-Wizard Cryolipolyse methode.

Body Wizard Duo

Buik

Tijdens een Cryolipolyse behandeling bevriezen we plaatselijk vet. Het behandelgebied wordt gekoeld zonder dat het oppervlakkige huidweefsel hier onder lijdt. De bevroren vetcellen verlaten het lichaam vervolgens op een natuurlijke manier, waardoor de vetlaag dunner wordt! De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, billen, bovenbenen en armen.

 

Dit bevriezen gaat als volgt: we brengen een gelpad op de huid aan, waarna de huid vacuüm wordt gezogen. We maken hiervoor gebruik van de Body Wizard Duo. Het kan zijn dat het bevriezen een trekkerig gevoel geeft. In het begin voelt de huid koud aan, maar na 10 minuten voel je hier niks meer van. Tijdens de behandeling kun je gerust een boek lezen of zelfs een dutje doen.

 

De behandeling is geschikt voor bijna iedereen. Gemiddeld zijn de meest indrukwekkende resultaten zichtbaar na een periode van 2 tot 4 maanden. Al blijft het lichaam nog zeker 4 tot 6 maanden vetcellen afvoeren. Over het algemeen zijn onze cliënten na 3 behandelingen tevreden. Tussen deze behandelingen zitten periodes van 8 tot 12 weken. voor de contra indicatie klik hier

Let op onze aanbieding  1 plaatsing € 75,-

Nabehandeling

HK-Annemiek-348
Na de Cryolipolyse behandeling wordt het Cosbeau Slimming Serum aangebracht middels een massagetechniek. Dit werkt verstevigend en vet afdrijvend. Voor een optimaal resultaat gebruik je dit serum ook thuis. Het serum is geschikt voor het hele lichaam, deze kun je dus ook op de niet behandelde delen gebruiken. Het Cosbeau Slimming Serum verhoogt zichtbaar het resultaat van een Body-Wizard Cryolipolyse behandeling.

 

Contraindicatie

Er zijn een aantal, gelukkig allemaal niet veel voorkomende, contra-inidaties voor de cryolipolyse behandeling. Wij nemen deze uiteraard altijd door tijdens het gratis en geheel vrijblijvende intake-gesprek.

WhatsApp chat