fbpx

Huidverbetering

We weten het allemaal: echte schoonheid zit vanbinnen en straalt naar buiten. Maar soms kan die buitenkant een duwtje in de goede richting gebruiken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met behulp van verschillende methodes helpen wij jou aan een stralende, jaren jongere huid!
Voordat we besluiten welke behandeling het beste bij jouw huid past wordt er middels de Observ 500 een foto van het gezicht gemaakt. Met behulp van 5 speciaal ontwikkelde lichtmodules wordt jouw huid foutloos in kaart gebracht. Na de behandeling maken we opnieuw een foto, zo zien we direct het verschil!
Meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Cosmedix

Annemiek heeft een passie voor huidverbetering en gaat altijd voor direct resultaat. Daar hoort een product bij met dezelfde belofte. Deze hebben we gevonden in Cosmedix. Een mooi merk, dat huid verbeterend werkt en uniek is in de regio. Cosmedix heeft een bijzonder uitgebreid behandelprogramma voor in de salon, en daarnaast een uniek programma voor thuisgebruik. Samen met de klant werken we stapsgewijs naar een beter resultaat.

 

Dankzij de super schone en natuurlijke ingrediënten, actieve middelen op klinisch niveau, de luxueuze structuren kan jij intensief behandeld worden zonder dat je daarna roodheid of schilfering ervaart. Cosmedix is geschikt voor alle huidtypen en -tonen, zonder te beschadigen.

 

Wanneer kom jij Cosmedix uitproberen?

Cosmetisch arts

Er fris en verzorgd uitzien, met een vleugje zelfvertrouwen. Dat wil tegenwoordig iedereen. Een cosmetische behandeling kan helpen dat beetje zelfvertrouwen terug te geven. Deze behandelingen worden uitgevoerd door een cosmetisch arts. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ooglidcorrectie, of een botox behandeling.

 

Het doel van een cosmetisch arts is niet het veranderen van het uiterlijk, enkel het herstellen of juist onderhouden van dat wat er al is. Een behandeling is geslaagd wanneer men kan zien dat jij en frisser, jonger en verzorgder uitziet, zonder dat dat direct een reden heeft.

 

Heb je vragen over een cosmetische behandeling of wil je weten wat Huidkliniek Annemiek in dit opzicht kan betekenen? Neem dan contact op via het formulier op onze website, of bel 0f druk op knop om rechtstreeks bij de arts een afspraak te maken.

Plasma Pro Lift

HK-Annemiek-288
Met de Plasma Pro Lift kunnen we, zonder prikken of snijden, oogleden en andere delen van het gezicht liften. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie in de diepere huidlagen waardoor er meer collageen en elastine wordt aangemaakt. Dit zorgt voor een liftend én verjongend effect! In slechts één tot twee behandelingen bereiken we jouw optimale resultaat!

 

De Plasma Pro Lift behandeling is uniek in Nederland. Waar andere plasma-pennen relatief grote wondjes veroorzaken (tot 4mm), zijn deze met ons systeem slechts 0,1 mm. Bijna onzichtbaar! Na de behandeling kunnen er wat korstjes ontstaan, deze zijn binnen 5 tot 7 dagen volledig verdwenen. Je blijft achter met een gelifte oogopslag en een stevige, volumineuze huid! Een resultaat dat tot wel drie jaar aanhoudt!

Definitieve ontharing

DEFINITIEVE ONTHARING

Met de nieuwste revolutie in lichttherapie kunnen wij ongewenste haargroei verwijderen, maar ook huidproblemen zoals couperose, rosacea en rode vaatjes.
Met de Mediostar kunnen wij je garanderen van een verbluffend resultaat!

Waarom werken wij met de MedioStar laser?

  • Effectief en snel voor zowel de klant als de behandelaar
  • Veilig en comfortabel door 360°C contactkoeling
  • Efficiënt en hygiënisch
  • Gebaseerd op best-practice en onderbouwd met klinische studies
  • In te zetten voor meerdere doeleinden

Door middel van een lichtpuls wordt het haarzakje vernietigd waardoor de haar niet meer terug groeit. Zo ben jij voorgoed verlost van ongewenste haargroei. Met de MedioStar laser kunnen wij nog betere resultaten garanderen.

HUIDVERBETERING
Last van rode vaatjes in het gezicht? Naast het feit dat we met de Mediostar verbluffende laserontharing resultaten kunnen behalen, zetten we het apparaat ook in voor het behandelen van diverse huidinidicaties, zoals acne-, couperose- en vasculaire-behandelingen.

De laser geeft een lichtpuls af die wordt opgenomen door de rode kleur van het bloed en dit licht wordt omgezet in warmte. Zo ontstaat er een stolling van de eiwitstructuren in de vaatwanden en hierdoor zullen de vaatjes vernauwen en dicht gaan. Ook gaan ze dieper in de huid liggen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn.

WhatsApp chat