fbpx

Huidverbetering

We weten het allemaal: echte schoonheid zit vanbinnen en straalt naar buiten. Maar soms kan die buitenkant een duwtje in de goede richting gebruiken. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met behulp van verschillende methodes helpen wij jou aan een stralende, jaren jongere huid!

 

Voordat we besluiten welke behandeling het beste bij jouw huid past wordt er middels de Observ 500 een foto van het gezicht gemaakt. Met behulp van 5 speciaal ontwikkelde lichtmodules wordt jouw huid foutloos in kaart gebracht. Na de behandeling maken we opnieuw een foto, zo zien we direct het verschil!

 

Meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Cosmedix

Annemiek heeft een passie voor huidverbetering en gaat altijd voor direct resultaat. Daar hoort een product bij met dezelfde belofte. Deze hebben we gevonden in Cosmedix. Een mooi merk, dat huid verbeterend werkt en uniek is in de regio. Cosmedix heeft een bijzonder uitgebreid behandelprogramma voor in de salon, en daarnaast een uniek programma voor thuisgebruik. Samen met de klant werken we stapsgewijs naar een beter resultaat.

 

Dankzij de super schone en natuurlijke ingrediënten, actieve middelen op klinisch niveau, de luxueuze structuren kan jij intensief behandeld worden zonder dat je daarna roodheid of schilfering ervaart. Cosmedix is geschikt voor alle huidtypen en -tonen, zonder te beschadigen.

 

Wanneer kom jij Cosmedix uitproberen?

Cosmetisch arts

Er fris en verzorgd uitzien, met een vleugje zelfvertrouwen. Dat wil tegenwoordig iedereen. Een cosmetische behandeling kan helpen dat beetje zelfvertrouwen terug te geven. Deze behandelingen worden uitgevoerd door een cosmetisch arts. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ooglidcorrectie, of een botox behandeling.

 

Het doel van een cosmetisch arts is niet het veranderen van het uiterlijk, enkel het herstellen of juist onderhouden van dat wat er al is. Een behandeling is geslaagd wanneer men kan zien dat jij en frisser, jonger en verzorgder uitziet, zonder dat dat direct een reden heeft.

 

Heb je vragen over een cosmetische behandeling of wil je weten wat Huidkliniek Annemiek in dit opzicht kan betekenen? Neem dan contact op via het formulier op onze website, of bel 0f druk op knop om rechtstreeks bij de arts een afspraak te maken.

Plasma Pro Lift

HK-Annemiek-288
Met de Plasma Pro Lift kunnen we, zonder prikken of snijden, oogleden en andere delen van het gezicht liften. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie in de diepere huidlagen waardoor er meer collageen en elastine wordt aangemaakt. Dit zorgt voor een liftend én verjongend effect! In slechts één tot twee behandelingen bereiken we jouw optimale resultaat!

 

De Plasma Pro Lift behandeling is uniek in Nederland. Waar andere plasma-pennen relatief grote wondjes veroorzaken (tot 4mm), zijn deze met ons systeem slechts 0,1 mm. Bijna onzichtbaar! Na de behandeling kunnen er wat korstjes ontstaan, deze zijn binnen 5 tot 7 dagen volledig verdwenen. Je blijft achter met een gelifte oogopslag en een stevige, volumineuze huid! Een resultaat dat tot wel drie jaar aanhoudt!

Permanente Make-up

Permanente Make-up is voor ieder vrouw die verzekerd wilt zijn van een perfecte make-up de gehele dag door. Ideaal voor de dames die niet meer vast ter hand zijn, en zeker handig voor iedere vrouw die in de ochtend eigenlijk geen tijd heeft om zichzelf helemaal op te maken.
Een geheel pijnloze manier van tatoeëren met speciale P.M. pigmenten die na een aantal jaren natuurlijk vervagen.
Belt u ons gerust op voor al uw vragen of kom gewoon langs in de salon.

Wenkbrauwen met een poedereffect, strakke wenkbrauwen of juist een natuurlijk effect d.m.v. de nieuwste mesjes 3D techniek waardoor er haartjes worden gesimuleerd, niet van echt te onderscheiden!!

Een eyeliner met een zacht potlood effect of juist een strakke eyeliner voor iedere vrouw, met de techniek en de kleur die het beste bij haar past.

Een lipliner om te smalle lippen voller te laten lijken; een natuurlijke kleur om de lippen te vergroten of juist een duidelijk contrast te creëren. Alles is mogelijk!

Tevens is het mogelijk om oude verkleurde en verkeerd gezette P.M. te corrigeren qua kleur en vorm. Door 15 jaar ervaring en de nieuwste technieken kunnen we bijna alles herstellen en/of verfraaien. De mogelijkheden en de kosten hiervan worden altijd eerst met u besproken.

Een nieuwe behandeling bestaat uit 2 afspraken ; tijdens de eerste afspraak wordt de kleur en vorm bepaald en de P.M. gezet. Vervolgens wordt de 2e keer de P.M. geperfectioneerd en bijgewerkt qua kleur en vorm; dit is bij de prijs inbegrepen.

Prijzen

Eyeliner nieuw enkel boven of onder

€195

Eyeliner nieuw dubbel boven en onder

€325

Eyeliner enkel nabehandeling (opfrissen oude eyeliner)

€125

Eyeliner dubbel nabehandeling (opfrissen oude eyeliner)

€150

Wenkbrauwen 3D/schaduwtechniek nieuw incl. 2 behandelingen

€325

Wenkbrauwen 3D/schaduwtechniek 1 behandeling los

€175

Wenkbrauwen nabehandeling (opfrissen oude wenkbrauwen)

vanaf €125

Lipliner nieuw

€325

Lipliner nabehandeling (opfrissen oude lipliner)

€125

Corrigeren van oude verkeerd gezette permanente make-up

vanaf €125

WhatsApp chat