fbpx

Annemiek

Wanneer is de laatste keer dat jij echt even tijd voor jezelf nam? Een beetje me-time? Grote kans dat dat alweer een tijdje geleden is. Onze maatschappij is gefocust op altijd maar door. Toch is het belangrijk dat jij de rust neemt die je verdient. Voor die rust, dat momentje voor jezelf, ben je bij Annemiek aan het juiste adres.

 

Wat je verhaal ook is, bij Annemiek loop je altijd mooier, uitgeruster en zelfverzekerder naar buiten dan hoe je binnenkwam. Bij Huidkliniek Annemiek werken we altijd met de nieuwste producten, en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën. Jouw reis naar een mooiere huid begint hier.

 

“Wanneer je bij ons binnenkomt gaan we eerst met elkaar in gesprek. Wat zit je mee? En wat wil je bereiken? Dan stel ik een individueel behandelplan op, zodat we samen kunnen werken aan jouw optimale resultaat. Na 3 tot 4 weken kom je nog eens terug en evalueren we. Tussendoor vragen? Ook daarvoor kun je altijd bij mij terecht. Ik sta altijd voor je klaar! Persoonlijke aandacht vind ik ontzettend belangrijk!”

 

Meteen een afspraak maken en genieten van een lekker kopje koffie, een goed gesprek én naar buiten lopen met een stralende huid? Neem contact op via het formulier op de site, bel of stuur een berichtje via WhatsApp.

 

Tot snel in onze huidkliniek,

Wij werken samen met

Schermafdruk 2019-09-30 16.32.28

Wegens de vele aanvragen naar Permanente Make-Up zijn we een samenwerking aangegaan met Emmeline. Het is haar streven om iedere dame nóg mooier te maken dan ze al is. Schoonheid staat voorop. Emmeline is werkzaam bij Ecuri, dé nummer 1 voor opleidingen en apparatuur op het gebied van Permanente Make-Up. Hier leert zij van de beste. Dankzij de vele veranderingen in kleuren en technieken kunnen we tegenwoordig mooiere PMU zetten dan ooit. “Oude”/scheve make-up corrigeren? Ook daarvoor ben je bij Emmeline aan het juiste adres.

Huidkliniek_Annemiek_edward_berends

Edward Berends (cosmetisch arts)
De kliniek wordt ondersteund door cosmetisch arts Edward Berends (BIG: 29049868601). Edward is gediplomeerd arts en is onder andere verbonden aan de NVCG en de NVEG.

WhatsApp chat